Palvelut

Kivitasot ja kodin kiintokalusteet Raahessa

Kaappitukun valikoima kattaa monipuolisesti kivitasot, kiintokalusteet, kodinkoneet ja säilytysjärjestelmät. Toimimme Raahessa ja lähialueilla. Olemme nopea ja joustava toimittaja ja parhaimmillaan voidaan keittiökalusteiden asennus aloittaa jo parin päivän kuluttua tilauksestasi. Tarjoamme myös maksutonta suunnittelupalvelua, jonka voit tilata sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Palvelut:

Suunnittelupalvelu

Kutsu meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille. Laadimme suunnitelman, miten parhaiten hyödynnät tilaasi.

Kokonaisratkaisut

Valmistuiko uusi koti tai haluatko täysin uudistaa vanhan? Tarjoamme koko kodin kattavaa palvelua, jossa jokaiseen huoneeseen suunnitellaan ja toimitetaan kiintokalusteet ja räätälöidyt säilytysjärjestelmät. Myös kodinkoneet saat meiltä. Tarjoamme mahdollisimman kustannustehokkaat paketit.

Myynti ja asennus

Voit tarpeidesi mukaan ostaa meiltä vain kalusteet tai kalusteet asennuksineen. Oikein tee-se-itse -persoonille on tarjolla myös pelkkä runkojen osina toimitus asennusohjeineen. Voit tilata myös vaikka pelkän työtason, altaan, jätejärjestelmän, liukuovet, kulmakaapin mekanismin, vetimet, wc-ryhmän jne.  Tässä neljä eri vaihtoehto muotoa kalusteille.

 1. Kalusteet valmiiksi kasattuna sekä paikalleen asennettuna.
 2. Kalusteiden rungot kasattuina, ovet ja mekanismit paikalleen asennettuina.
 3. Kalusterungot kasattuna, ovet ja mekanismit asentaa asiakas itse.
 4. Kalusterungot osina, hyvät ohjeet mukana. Asiakas kokoaa itse runkopaketin.

Uudistus ja korjaus

Uudistamme kodin tai esimerkiksi keittiön ilmeen uusimalla tai korjaamalla ovet, vetimet, tasot ja säilytysjärjestelmät. Lue tästä lisää.

Tuotteemme:

Keittiö- ja wc-ryhmät

Valikoimistamme löydät laadukkaat ja kestävät keittiö- ja wc-ryhmät. Kun useimmilla kestää keittiökalusteiden toimitus 4-5 viikkoa, meiltä saat keittiökalusteet jo muutamassa päivässä.

Kivitasot

Kivitasot saat kotiovellesi 10 päivässä. Valittavanasi ovat graniitti-, marmori-, kvartsikomposiitti- ja keramiikkatasot. Myös kotimaiset laminaatti- ja massiivipuutasot saat määrämittaan työstettynä. Toimitamme myös altaat, helat, mekanismit ja korit asiakkaillemme ja asennamme ne sopimuksen mukaan. Tutustu tuotevalikoimaan.

Säilytysjärjestelmät ja liukuovet

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Kutsu meidät paikalle ja suunnittelemme tilaa säästävät ratkaisut säilytykseen. Valikoimistamme löytyy runsaasti kotimaisia liukuovikomeroita. Toimitus tulee suoraan kotiisi, jonne tarvittaessa tulemme ne asentamaan. Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin ja käytettävyyteen, mikä näkyy lisätilana mm. komeroissa, siivouskaapissa ja vaatehuoneissa.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kaappitukku

Seurantie 5

92150 RAAHE

040 500 7600

Meiltä saat

 • Säilytys- sekä jätejärjestelmät
 • Keittiöt, liukuovet, komerot
 • Wc- ja kylpyhuonekalusteet
 • Kodinhoitohuoneen kalusteet
 • Keittiön tasot ja välitilalevyt
 • Kodinkoneet ja liesituulettimet

Varaa ilmainen suunnittelupalvelu

Varaa aikasi maksuttomaan suunnitteluun ja anna meidän ideoida vuosien kokemuksella kotiisi uudet kiintokalusteet tai vanhojen uudistus. Toimimme Raahessa ja lähiseuduilla (Pyhäjoki, Vihanti, Revonlahti, Ruukki, Paavola, Siikajoki).

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauppalainen Oy
Seurantie 5
92150 RAAHE

Y-tunnus:
Puh: 040 500 7600

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauppalainen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha