Tuotekuvat

VANHAT KOMERON OVET VAIHTOON JA TILALLE MODERNIT LIUKUOVET?

Tutustu tarjolla oleviin kiintokalusteisiimme. Kalusteet voit tilata asennuksineen, rungot kasattuna tai osina ilman kasausta, mukana selkeät kasausohjeet. Mikä vain parhaiten tarpeisiisi sopii. Toteutamme myös isoja kokonaisratkaisuja, joissa suunnittelemme ja toimitamme kodin kiintokalusteet kaikkiin kodin huoneisiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Jälleenmyymme tarkkaan valikoitujen toimittajien tuotteita. Valikoimamme on laaja ja löydät varmasti tarvitsemasi. Toimimme Raahessa ja lähialueilla.

Meiltä saat

 • Säilytys- sekä jätejärjestelmät
 • Keittiöt, liukuovet, komerot
 • Wc- ja kylpyhuonekalusteet
 • Kodinhoitohuoneen kalusteet
 • Keittiön tasot ja välitilalevyt
 • Kodinkoneet ja liesituulettimet

Varaa ilmainen suunnittelupalvelu

Varaa aikasi maksuttomaan suunnitteluun ja anna meidän ideoida vuosien kokemuksella kotiisi uudet kiintokalusteet tai vanhojen uudistus. Toimimme Raahessa ja lähiseuduilla (Pyhäjoki, Vihanti, Revonlahti, Ruukki, Paavola, Siikajoki).

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauppalainen Oy
Seurantie 5
92150 RAAHE

Y-tunnus:
Puh: 040 500 7600

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauppalainen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha